Büyük Kılıçlı Ortaokulu

Vizyon: Sevgi, akıl ve bilime; İyilik, doğruluk ve güzelliğe; Demokratik, laik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına ve farklı görüşlere saygılı, sorumlu ve duyarlı, Çağdaş, özgür düşünebilen, düşündüklerini söyleyebilen, Varlığını, emeğini, zamanını, çevresini, doğayı koruyan; İyi düşünen, doğru karar veren, etkili ilkeli davranan… Bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: • Kalbi ve kafası insan vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu gerçek gücün ”Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” ilkesinde olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren • Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, • Öğrenci merkezli eğitim felsefesiyle eğitilmiş, bilgiye ulaşmayı bilen, ulaştığı bilgiyi kullanabilen ve paylaşabilen, •Demokrasi, laiklik toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen, • Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış, • Mutluluğu, sevgiyi sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Her şeye sahip olma ihtirasını ve öfkesini yenen, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik,laik düşünceli ve davranışları sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 15:20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0212) 748 41 17

WEB - https://buyukklclortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okutman Sokak No18/1 Silivri İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okul Sokak No:18/1 Silivri, İSTANBUL

Adres - Büyük Kılıçlı Mahallesi Okutman Sokak No18/1 Silivri İSTANBUL

Ulaşım KÖY MİNİBÜSLERİ İLE SAAT BAŞI ULAŞIM İMKANI BULUNMAKTADIR. PAZARTESİ GÜNLERİ HER YARIM SAAT BAŞI MİNİBÜS BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ SİLİVRİ İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.